

Empowering Practices: A Hands-On Workshop on LARC Care and Client-Centered Contraceptive Counseling

DATE: THURSDAY, MAY 2ND 2024 TIME: 9:00AM – 3:30PM CT LOCATION: 5425 POLK ST. HOUSTON, TX

Time:	Session(s):
9:00am - 9:15am <i>(15 min)</i>	Welcome and Overview of Agenda
9:15am – 10:15am <i>(1 hr)</i>	 Patient Centered Contraceptive Counseling Training Speakers: Clinical Training Center for Sexual and Reproductive Health (CTC-SRH)
10:15pm - 12:15pm <i>(2 hr)</i>	 Morning Breakout Training Sessions: <u>Session A:</u> IUD Insertion & Removal Training Facilitator: CTC-SRH <u>Session B:</u> Implant Insertion & Removal Training Facilitator: Organon
12:15am-1:15pm <i>(1hr)</i>	Lunch
1:15pm - 3:15pm <i>(2 hr)</i>	 <u>Afternoon Breakout Training Sessions:</u> <u>Session A:</u> IUD Insertion & Removal Training Facilitator: CTC-SRH <u>Session B:</u> Implant Insertion & Removal Training Facilitator: Organon
3:15pm - 3:30pm <i>(15 min)</i>	Wrap-Up